Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD  592792

Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD 592792

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 159.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD  592792
Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD  592792
Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD  592792
Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD  592792
Cere mai multe informatii - Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD 592792

Email Telefon

Rainbow High Shadow High ROSIE REDWOOD 592792

LASĂ-ȚI ADEVĂRATELE CULORI SĂ STRĂLUCEASCĂ: Curcubeul este pentru toată lumea, inclusiv pentru prietenii noștri deosebit de frumoși de la Shadow High. Această colecție colorată de păpuși de modă include 5 fete și 1 băiat, reprezentând culorile clasice ale curcubeului, dar în tonurile de piele atenuate unice ale Shadow High. Personalitatea individuală a fiecărei păpuși este exprimată prin stilul unic și accesoriile personale.
RADIANTĂ ÎN ROȘU: Rosie Redwood este îmbrăcată în roșu aprins din cap până în picioare. Ea își exprimă propriul stil în rochia roșie, jacheta albă din blană artificială, cizmele înalte până la genunchi și cerceii supradimensionați. Părul ei roșu aprins este aranjat în 2 cozi de cal foarte lungi. Și are gene lungi reale și ochi de sticlă.
ACCESORIILE INSPIRĂ CREATIVITATEA: La Shadow High, toți elevii sunt creativi. Scarlett Rose se concentrează pe Cosmetologie și adoră să își testeze machiajul pe ea și pe prietenele ei; ea are un compact pătrat, un compact de farduri și un compact de farduri de ochi. Acest set de joacă le va oferi copiilor bucurie nesfârșită și distracție imaginativă de povestit.
FLEXIBILĂ ȘI POSIBILĂ: Pentru că este complet articulată, capul, brațele, mâinile și picioarele ei se îndoaie pentru atât de multe poziții amuzante, inclusiv pentru a face șpagatul! Sau o puteți expune pe suportul pentru păpuși inclus.
CE ESTE INCLUS: Păpușă de modă, 1 ținută completă de păpușă, 1 pereche de cizme de păpușă, 1 pereche de cercei, l compactă de machiaj pătrată, 1 compactă de fard de obraz, 1 compactă de fard de ochi, 1 sticlă de apă cu pai, suport de păpușă.
Varsta +4
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.