Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

     Produsele oferite de magazinulprichindel.ro sunt insotite de  instructiuni de folosire si montare, daca este cazul. Toate produsele expediate sunt insotite de documente fiscale. Fiecare produs are un termen de valabilitate sau un termen de garantie, stabilit de producator. In calitate de vanzator,magazinulprichindel.ro nu stabileste termeni de garantie.
De regula, garantia unui produs se refera la vicii sau erori de fabricatie ascunse, care ingreuneaza sau fac imposibila utilizarea produsului asa cum a fost specificat de producator. Garantia nu se refera la: uzura normala a produsului, deteriorarile cauzate de utilizator in urma folosirii sau montajului necorespunzatoare a produselor si la deteriorarile cauzate in timpul transportului.

In cazul in care, cumparatorul doreste sa invoce dreptul la garantie sau are nevoie de service pentru un anumit produs, cumparatorul poate sa ia legatura cu cel mai apropiat reprezentant sau service autorizat pentru produsul respectiv. Locatiile service-urilor autorizate sau a reprezentantelor sunt specificate pe certificatele de garantie. In cazul in care aceste locatii nu sunt listate pe certificatele de garantie, cumparatorul poate sa contacteze magazinulprichinel.ro pentru asistenta.

Inainte de expediere, in limita posibilului, integritatea si starea de functionare a produselor sunt inspectate de catre lucratorii magazinulprichindel.ro, pentru a evita orice neplaceri. 

 

  Returnarea produselor:

  Conform legislatiei din Romania Cumparatorul are dreptul prin lege, sa renunte la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv in 14 zile calendaristice.

In acest caz, cumparatorul trebuie sa notifice magazinulprichindel.ro . Notificarea se face  prin e-mail avand ca subiect cuvintele” RETUR PRODUS”, mentionand numarul comenzii, numele si prenumele complet, adresa dvs, nr de telefon, contul si banca (unde va returnam contravaloarea comenzii ) .

 

  In urma notificarii, cumparatorul va trebui sa expedieze produsul in cauza in termen de 14 zile calendaristice  incepand cu data receptiei produsului returnat.

 Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui.

 

   Produsul poate fi returnat prin agentul de curierat, cu conditia sa fie acelasi prin intermediul caruia produsul a ajuns la cumparator. In aceasta situatie, costurile de transport vor fi suportate de cumparator.


    MagazinulPrichindel.ro nu va prelua produse returnate in urmatoarele conditii:

  1. produsul este returnat prin alte agentii de curierat sau intermediari decat cel prin care produsul a fost expediat catre cumparator;
  2. coletul sau continutul acestuia prezinta leziuni datorate transportului la returnare;
  3. coletul a fost expediat cu plata la destinatar;
  4. coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

Coletul este proprietatea celui care expediaza pana la momentul preluarii de catre destinatar.

 

    Produsul returnat trebuie sa fie nefolosit, intact si ambalat in acelasi ambalaj in care a fost livrat. Odata cu produsul se vor returna toate documentele aferente respectiv: certificatul de garantie , instructiunile de folosire, schitele de montaj etc. Factura si chitanta dupa caz, sunt pastrate de cumparator. Dupa receptie, produsul returnat va fi inspectat de lucratorii magazinulprichindel.ro. Daca produsul corespunde conditiilor de returnare( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura,montare etc ),  magazinulprichindel.ro va rambursa contravaloarea produsului in termen de 10 zile calendaristice de la receptia produsului.

 Costurile de expediere la returnarea unui produs vor fi suportate de catre cumparator, cu exceptia cand magazinulprichindel.ro si-a dat acordul in prealabil ca produsul sa fie expediat cu plata la destinatar.

 

 Daca produsul returnat  prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa ,are semne clare de utilizare(montare) si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA).Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Lege nr. 51 din 21 12003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

GARANTIILE ASOCIATE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul magazinulprichindel.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, si provin din surse mentionate de fiecare producator in parte.Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.

 

Produsele de folosinta indelungata (de exemplu biciclete,  jucarii cu motor etc.) beneficiaza de garantie intre 6 luni si 2 ani, in functie de tipul fiecarui produs, in conformitate cu politica comerciala a producatorului, fapt atestat de certificatul de garantie care va fi emis fie direct de catre producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie de catre magazinulprichindel.ro, si care se va introduce in colet la livrare. Certificatul de garantie va cuprinde detaliile necesare (durata, locul service-ului autorizat, conditii de utilizare etc) in bune conditii a produsului respectiv. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@magazinulprichindel.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

  

Produsele de uz curent (de exemplu:papusi,creioane,jucarii din plastic,jucarii din lemn,jucarii interactive etc ) nu beneficiaza de garantie de folosinta. Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe magazinulprichindel.ro beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.

       Produsele gonflabile beneficiaza de garantie 6 luni, pentru defecte de fabricatie. Produsele gonflabile cu pompa electrica inclusa beneficiaza de 2 ani garantie pentru partea electrica, partea gonflabila avand garantie de 6 luni. Garantia se pierde in cazul in care defectiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzatoare (intepat,rupt etc).
     Produsele primite defecte sau neconforme

  In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris( e-mail ) la adresa contact@magazinulprichindel.ro in 48 de ore de la primire.

Daca  magazinulprichindel.ro nu poate inlocui produsul nefunctional  cu unul identic, se va restitui contravaloarea comenzi

   Produsul va  fi returnat in urmatoarele conditii:

- prin intermediul agentului de curierat, cu conditia sa fie acelasi prin intermediul caruia produsul a ajuns la cumparator

-  etichetele ( certificatul de garantie , instructiunile de folosire, schitele de montaj etc.)

- acesoriile

- ambalat corespunzator (pentru a evita ca coletul sau continutul acestuia sa nu prezinta leziuni datorate transportului la returnare)

       In cazul in care se  constata ca produsul functioneaza clientul suporta taxele de transport tur-retur.

 
       Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui (nedesfacut din ambalajul lui,nefolosit etc). 
Produsele considerate neconforme pot fi returnate in maximum 14 zile calendaristice cu notificare in prealabil
la adresa contact@magazinulprichindel.ro  .

 
 


 

spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.