Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Littlest Pet Shop Lucky Pets animale de colectie set cu 10 surprize E7258a

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Pret cu TVA: 79.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991

Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 199.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991
Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991
Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991
Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991
Cere mai multe informatii - Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991

Email Telefon

Rainbow High River Kendall Jr High S2 582991

RAINBOW HIGH INSPIRĂ CREATIVITATEA: Întoarceți-vă în timp și cunoașteți-vă elevii preferați înainte ca aceștia să devină prieteni și să-și urmeze visele creative la Rainbow High. Fiecare set de joacă tematic vine cu o ținută completă de păpușă, păpușă cu noi sculpturi de față mai tinere și un rucsac de vinil moale pentru a le transporta lucrurile esențiale pentru școală. Acest set de joacă le va oferi copiilor o bucurie nesfârșită și un divertisment imaginativ de povestit.
CARACTERISTICI SUPERBE: River Kendall este îmbrăcat în semnătura sa TEAL din cap până în picioare. Are o sculptură fermecătoare a feței mai tinere, trăsături detaliate în modă, păr scurt de culoare teal, gene lungi și ochi de sticlă. Colecționați Rainbow din toate păpușile superbe de modă Jr High.
JR HIGH FASHION: Când River nu execută exerciții la antrenamentul de fotbal, el execută replici pentru ultimul său concert de actorie. El vine îmbrăcat cu un top de tricou cu Rainbow pe spate, pantaloni de jogging asortați, adidași, bască asortată cu plasture brodat Sparkle și accesorii esențiale pentru școală.
ACCESORII ESENȚIALE PENTRU ȘCOALĂ: Este mereu în mișcare și împachetează totul în rucsacul său Sparkle de culoare teal și negru. Rucsacul său din nailon din țesătură moale se deschide și se închide cu un design cu cordon în față pentru a ține totul în ritm.
 Are 9 inci înălțime și este complet articulat și pozabil, brațele și picioarele sale se îndoaie pentru atât de multe poziții minunate. Sau îl poți afișa cu versiunea sa mai în vârstă pentru o combinație perfectă de colecție.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.