Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857

RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 349.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857
RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857
RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857
RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857
RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857
Cere mai multe informatii - RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857

Email Telefon

RAINBOW HIGH Costume Ball Violet Willow 424857

 RAINBOW HIGH COSTUME BALL VIOLET WILLOW 424857
COMPETIȚIA PENTRU BALUL COSTUMELOR ESTE ACERBĂ. Chiar înainte de semifinalele concursului de muzică Rainbow Vision, școlile sunt invitate la un bal mascat pentru a se distra și a se întrece amical. Dar nu vă lăsați păcăliți, Balul costumelor Rainbow Vision este aproape la fel de aprig ca și competiția muzicală Rainbow Vision în sine. Pentru ce școală țineți? Liceul Rainbow sau rivalul său, Liceul Shadow?

 Colecționează toate cele 6 păpuși Costume Ball . Rainbow High: Bella Parker cu tematică de vrăjitoare roz, Robin Sterling cu tematică de regină păianjen albastru deschis, Violet Willow cu tematică de pisicuță mov; Shadow High: Lola Wilde cu tematică pisică-garoafă roz, Eliza McFee cu tematică zână albastru deschis, Demi Batista cu tematică liliac violet.

    TEMATICA COSTUMEI DE PISICUȚĂ: Violet Willow™ nu este străină de bârfe suculente. Este ca și cum ar fi iarba ei de pisici - nu poate sta departe. Este sigură că următoarea ei poveste importantă va veni de la Balul costumelor Rainbow Vision™.  Poartă masca ei de pisică mov turnată, care se leagă la spate cu curele din panglică de satin. Și are la ea o stolă albă din blană artificială, mănuși de pisică mov cu pietre strălucitoare și cizme înalte mov.   
    CARACTERISTICI SUPERBE: Violet Willow este îmbrăcată în PURPURA din cap până în picioare. Ea are trăsături superbe și detaliate în modă, o frumoasă coadă lungă de cal purpurie, gene lungi și ochi de sticlă. Colecționează toate păpușile superbe cu tematică de modă Rainbow High & Shadow High Costume Ball.  
    MODELE DE MODĂ TRENDSETTER:  Pentru că este mereu în lumina reflectoarelor, Violet este mereu îmbrăcată pentru a impresiona în stilul ei glam și de lux. Ea vine cu o stolă din blană artificială, cizme mov spectaculoase și o rochie superbă din piele mov cu cusături decorative brodate, cristale strălucitoare și o cataramă de centură RH.
    POZIȚIONEAZĂ-O PE STANDUL PENTRU PĂPUȘE: Este complet articulată și pozabilă, brațele și picioarele ei se îndoaie pentru atât de multe poziții glamuroase sau o poți expune pe standul pentru păpuși inclus.  
    CADOU ȘI DE COLECȚIE: Această cutie de colecție de lux este perfectă pentru a fi dăruită și expusă. Cutia ediției speciale sosește închisă. Aceasta prezintă o ilustrație superbă pe partea din față și se închide cu un velcro pe lateral. Odată deschisă, aceasta dezvăluie păpușa Rainbow Vision™ Costume Ball Rainbow High Fashion.
    CE ESTE INCLUS: Păpușă fashion, 1 ținută completă pentru păpușă, 1 pereche de pantofi pentru păpușă, 1 pieptene pentru păpușă, suport pentru păpușă și accesorii tematice pentru costumul de pisicuță și accente pentru ținută.
    VEZI PE YOUTUBE & NETFLIX: Urmărește noile episoade ale seriei animate pe YouTube. Și recuperează de la început pe Netflix! Căutați doar "Rainbow High Dolls" sau "Shadow High Dolls".
    SFAT PRO - Spălați părul pentru a îndepărta gelul de styling: Când despachetați prima dată păpușa, puteți să-i spălați bine părul pentru a îndepărta gelul de styling și lăsați părul să se usuce complet. Apoi, părul ei este gata să fie periat.
    Vârste între 6 și 12 ani
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.