Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536

Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 329.00 Lei

Stoc terminat

Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536
Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536
Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536
Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536
Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Rainbow High Chinese New Year 2022 Lily Cheng 578536

RAINBOW HIGH CELEBRĂ ANUL TIGRULUI: Păpușa noastră de colecție onorează frumusețea Anului Nou Chinezesc cu Lily Cheng în rochia ei uluitoare din fir de aur metalic, un evantai tradițional de mână cu bețe mulate și accesorii de modă premium! Sărbătoarea este plină de piese de modă roșii norocoase și accesorii festive pentru a aduce noroc și noroc pe tot parcursul anului, iar păpușa noastră de colecție are totul.
    Prima ținută fascinantă: Lily este puternică și încrezătoare, iar modurile ei creative mereu cu stil și tradiție. Ea vine îmbrăcată într-un top și fustă asortate, cu un model brodat cu aur metalic,  și chiar are un imprimeu de tigru pe fustă. În plus, Lily are o curea de corset asortată, cu știfturi aurii și pantofi cu platformă din dantelă pentru un plus de strălucire.
    AL 2-a ȚINUTa  DE ZI: Lily s-a născut în San Francisco, cu rădăcini de familie în Shanghai, așa că a crescut cu tot ce este mai bun din ambele lumi și are o latură mai blândă. A doua ținută a ei este o rochie tradițională roșie, împodobită și cu un imprimeu subtil de tigru. Se îmbracă cu o jachetă bomber elegantă, cu petice brodate și catarame aurii. Pentru o notă finală, ea are pantofi roșii din satin care se încinge până la fundă elegantă.
    PĂR MULTICOLOR UIMINO: Părul ei este la fel de uluitor ca și ținutele ei; are un păr curcubeu multicolor, lung, care poate fi periat (5 culori), cu două jumătăți de cocuri legate în formă de fundă. Pentru a completa aspectul, ea poartă un set de piese de păr din floare de prun cu margele de aur.
    ACCESORII DE SĂRBĂTORI: Accesoriile lui Lily aduce un omagiu sărbătorii speciale. Ea are un evantai tradițional de mână cu frunze de satin , piese de păr din flori de prun, cercei cu tigru de foc și 6 brățări. Fiecare brățară are propria temă: diamant fals înlănțuit, tigru alb emailat, jad norocos, inel de tigru și bijuterie circulară.
    AMBALARE EXCLUSIVĂ PREMIUM: Pachetul sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu o cutie de colecție de lux cu o poveste completă a originii lui Lily Cheng și este perfect pentru expunere. Se închide cu un velcro în centru și se deschide pentru a prezenta Anul Curcubeu al păpușii Tiger Collector.
    CE ESTE INCLUS: Cutie specială pentru cadou, păpușă fashion, 2 ținute complete de păpuși unice, 2 perechi de pantofi la modă, evantai tradițional de mână, șase brățări (faux diamante cu lanțuri, tigru alb emailat, jad norocos, inel de tigru și bijuterie cerc), pereche de piese de păr, pereche de cercei, pieptene de păr, 2 umerase și un suport pentru păpuși.
Varsta 6+
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.