Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Monster High Colecta Gloom Bloom Papusa Jane Boolittle CDC06

Monster High Colecta Gloom Bloom Papusa Jane Boolittle CDC06

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 129.00 Lei

Stoc terminat

Monster High Colecta Gloom Bloom Papusa Jane Boolittle CDC06
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Monster High Colecta Gloom Bloom Papusa Jane Boolittle CDC06

Din când în când, mai exact o dată la 1300 de ani, floarea de mult apusă înfloreşte – iar acesta e anul cel mare! Cu aşa un eveniment pe care ai ocazia să îl zăreşti chiar mai rar decât dacă l-am urmări pe Monstrul din Loch Ness, simpaticii elevi ai liceului Monster High au decis în unanimitate organizarea unei petreceri cum nu s-a mai văzut – petrecerea Gloom and Bloom!

Pentru ca toată lumea să înflorească, fiind astfel în ton cu petrecerea, este necesară o ţinută… florală! Accesoriile fantastic de încântătoare includ piese parcă din plante ce cresc chiar şi pe tine dar mai ales drăguţele unelte de grădinărit pentru a avea astfel grijă de planta fiecărui elev – şi îţi spunem un secret: ridică cu multă grijă de plăntuţa ta pentru a îi observa rădăcinile fioros de cool!

Păpuşa Monster High Jane Boolittle din Colecţia Gloom ‘n Bloom poartă un frumos top roşu, cu mânecuţe lungi şi print de culoare neagră. Chiar şi cu mişcările ei ce stârnesc ţipete şi panică pe ringul de dans, fustiţa elegantă ne asigură că până şi Cercetatorul Nebun (…tatăl său) o să îşi piardă cumpătul.

Fustiţa păpuşii Jane Boolittle din colecţia Gloom and Bloom este negră precum mijlocul nopţii, având şuviţe ca de blană ce ies din toate părţile. Este accesorizată perfect cu ajutorul centurii, cerceilor şi al brăţării de culoare albastră!

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.