Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 169.00 Lei

Pret cu TVA: 109.00 Lei

Stoc terminat

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17
Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17
Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17
Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika CMT17

Cei mici se vor bucura teribil avand acum posibilitatea de a sarbatorii povestea filmului alaturi de aceasta papusa Erika cu sunete, ce se transforma in mod magic de la un rocker chic la o o printesa. Pur si simplu apasa pe bratul sau pentru a ridica chitara iar intreaga infatisare se va schimba, ca prin magie, de la o rochita lunga de printesa la o costumatie de star purtata chiar in ultima scena de concert a filmului! Fusta atat de frumoasa a papusii Erika se invarte in jurul acesteia, schimband-o pe masura ce sunt redate melodiile preferate. In modul de star rock, ea straluceste in corsetul albastru, cu ornamente argintii, detalii la centura si fusta de tip scurta / lunga cu detalii si model sclipitor. Atunci cand se afla la tabara printeselor prezinta tuturor o rochie de bal in nuante frumoase de albastru si un corset argintiu. Cizmulitele roz, inalte, si casca cu microfon sunt declarate accesoriile perfecte. Cei mici se vor entuziasma in timpul transformarilor magice, de la o printesa la un star rock, pe masura ce si povestea lor se schimba! Colectioneaza si restul trupei pentru un concert uimitor!

Barbie In Tabara De Muzica Papusa Cu Sunete Erika

De ce sa alegi intre un stil rock si roialitate din moment ce le poti avea pe amandoua? In noul si atat de indragitul film Barbie in Tabara de Muzica, o printesa si un star rock se intalnesc si decopera ca totul este posibil atunci cand lucreaza impreuna! Si chiar daca fac parte din lumi extrem de diferite, ambele invata sa aprecieze atat printesa cat si starul din interior. Aceasta papusa cu sunete celebreaza ambele personalitati prin transformarea magica!

Transforma costumul de la star rock la printesa instant! Intreaga transformare e usoara. Misca bratul papusii Erika pentru a schimba pozitia chitarei, in culori frumoase si metalizate, observand astfel cu entuziasm schimbarea. In timp ce atat fustita cat si corsetul papusii se invart sunt redate doua melodii aflate pe coloana sonora a filmului. Pentru a ne intoarce la tinuta regala lasa-i in jos bratul si priveste din nou transformarea! Apasa pe colierul plin parca de pietre pretioase pentru a reda melodia pe segmente mai mici – putem astfel sa invatam cu adevarat si cu multa usurinta versurile!

Doua tinute superbe! Precum un veritabil star rock, aceasta papusa e gata sa incante audienta! Margelutele turnate si tintele aurii ii decoreaza atat de minunat corsetul albastru; printul cu model de leopard ii pune in evidenta fusta lunga, deschisa; materialul de un albastru stralucitor si danteluta impodobesc partea mai scurta. Transformata in printesa, papusa Erika e gata de balul regal in rochia lunga pana la podea, frumos decorata. Cizmulitele inalte, roz, casca cu microfon si parul cu suvite albastre sunt accesoriile perfecte pentru oricare dintre stiluri.

Gaseste-ti si tu vocea alaturi de papusa cu sunete Erika! Realizeaza transformarea de la printesa la star rock cu atat de multa usurinta! Schimba astfel intreg aspectul papusii pentru a se potrivi povestii sau chiar starii tale de spirit. Recreeaza scenele preferate ale filmului sau scrie chiar tu noi cantece! Tinerii nostrii artisti se vor bucura teribil de schimabrea printesei in star rock, ori de cate ori doresc, pentru a se potrivi noilor povesti.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.