Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Littlest Pet Shop Lucky Pets animale de colectie set cu 10 surprize E7258a

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Pret cu TVA: 79.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585

Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 239.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585
Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585
Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585
Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585
Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585
Cere mai multe informatii - Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585

Email Telefon

Rainbow High Shadow Nicole Steel S1 583585

Rainbow High Shadow Series 1 Nicole Steel 583585
INSPIRAȚI IMAGINATIA KIDS: Rainbow High și-a întâlnit oficial meciul. Shadow High s-a săturat ca Rainbow High să câștige (și să manipuleze) totul. Anul acesta, Shadow High nu va mai fi școala de arte ascunsă în umbră. Aici, talentul este de neclintit, iar creativitatea este de neegalat. Așteaptă-te la neașteptat de la studenții de artă plastică de la Shadow High. Acești studenți pot prospera în umbră, dar își lasă întotdeauna adevăratele culori să strălucească.
CARACTERISTICI SUPERIOASE: Nicole Steel are un design unic si este imbracata in titan din cap pana in picioare; Titanul poate fi descris ca o culoare metalică albă, cu o nuanță gri cărbune fumurie. Ea are trăsături superbe și detaliate în moda ei, cozi frumoase de păr creț, gene lungi și ochi de sticlă. Colectează curcubeul tuturor superbelor păpuși Shadow High fashion.
2 MIX & MATCH FASHION: Nicole vine îmbrăcată într-un top elastic, pantaloni scurți biker cu umbră în lateral, jachetă din denim cu știfturi argintii metalice și o pereche de adidași. Ea vine și cu o a doua ținută completă pentru distracție mix and match. Rochie din plasă din jerseu, hanorac metalic cu grafică umbră și o pereche de cizme șosete peste genunchi. Acest set de joacă le va oferi copiilor bucurie nesfârșită și divertisment imaginativ de povestire.
CREATIVITATE ACUM: La Shadow High, școala de arte de elită, toți elevii au un focus școlar care este prezentat pe ambalaj și în seria animată. Focusul lui Nicole este arta instalării.
AMBALARE DE COLECȚIE, CADOU: Deoarece Shadow High este școala rivală a Rainbow High, ambalajul lor frumos oglindește Rainbow High, dar păpușile sunt în extrema dreaptă, iar griul a spart culorile curcubeului. Excelent pentru afișare sau cadou!
PUNEȚI-O PE SUPORT DE PĂPUȘI: este complet articulată și articulată, brațele și picioarele ei se îndoaie pentru atâtea ipostaze pline de farmec sau o puteți afișa pe suportul pentru păpuși inclus.
CE ESTE INCLUS: Păpușă de modă, două ținute complete de păpuși, două perechi de pantofi pentru păpuși, accesorii pentru păpuși și suport pentru păpuși. Varsta 6+
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.