Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840

RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 349.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840
RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840
RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840
RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840
RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840
Cere mai multe informatii - RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840

Email Telefon

RAINBOW HIGH Costume Ball Robin Sterling 424840

 RAINBOW HIGH COSTUME BALL ROBIN STERLING 424840
 Robin Sterling nu are nevoie de nicio scuză pentru o ședință foto. Își plănuiește de luni de zile costumul plin de farmec și intrarea dramatică la Balul Costumelor Rainbow Vision. Frumoasa ei rochie din două piese de culoare albastru deschis, legată în talie, este acoperită cu o suprapunere de tul din pânză de păianjen brodată. Pânza are păianjeni cu bijuterii artificiale împletite în pânză. Frumoasele ei broșe sunt decorate cu păianjeni. Robin are cercei și inele superbe cu motive de păianjen. Nici un costum de regină nu este complet fără o tiară. Tiara lui Robin este decorată cu un păianjen împodobit cu bijuterii și cusută în părul ei pentru a nu o pierde la bal.
CARACTERISTICI GENIALE: Robin Sterling este îmbrăcată în albastru strălucitor din cap până în picioare. Ea are trăsături faciale minunat de detaliate în modă, părul frumos împletit lung și părul de copil, gene lungi și ochi de sticlă.
MODĂ DE TREND-SETTING: Moda lui Robin este glamourul vechi de la Hollywood cu un stil clasic și șic. S-a născut pentru a fi o vedetă, așa că pasiunea ei pentru artele spectacolului nu este o surpriză. Rochia ei șic de culoare albastru deschis de sub suprapunerea costumului este clasică pentru Robin. Ea are, de asemenea, împletituri superbe de culoare albastru deschis, o tiară frumoasă și stilettos mulați atemporali cu un șiret bun și moale.
AȘEZAREA PE UN STAND PENTRU PĂPUȘE: este complet mobilă și deplasabilă, brațele și picioarele ei se îndoaie în multe ipostaze uimitoare sau o poți așeza pe suportul pentru păpuși inclus.
CUTIE DE PREZENTARE ȘI COLECȚIE: această cutie de lux pentru colecție este ideală pentru cadouri și expunere. Cutia ediției speciale este sigilată. Are o ilustrație minunată pe partea din față și se închide cu velcro pe lateral. Atunci când este deschisă, aceasta înfățișează păpușa Rainbow High Fashion Doll Rainbow Vision.
Dimensiunile ambalajului: 30,5x23x8cm.
Vârstă începând cu 6 ani.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.