Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Littlest Pet Shop Lucky Pets animale de colectie set cu 10 surprize E7258a

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Pret cu TVA: 79.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901

NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901

Marca: Hasbro

 

 

Pret cu TVA: 499.00 Lei

Stoc limitat

Comanda acest produs

NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901
NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901
NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901
Cere mai multe informatii - NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901

Email Telefon

NERF STAR WARS Mandalorian Amban F2901

NERF STAR WARS Mandalorian AMBAN F2901 
Mandalorianul este un luptător uzat și tăcut, un formidabil vânător de recompense într-o galaxie din ce în ce mai periculoasă. Imaginează-ți că urmărești recompensele și că te lupți cu adversarii cu acest Blaster cu impulsuri de fază Nerf Star Wars Amban care trage săgeți. Acesta captează aspectul iconic al blasterului văzut în serialul TV live-action The Mandalorian de pe Disney Plus. Măsoară peste 1,27 metri (50 de inci), ceea ce îl face un accesoriu impresionant pentru colecțiile Nerf și Star Wars. Pentru a trage cu el, încarcă o săgeată în culată, trage înapoi mânerul de amorsare și apasă pe trăgaci. Blasterul este livrat cu 10 săgeți oficiale Nerf Elite pentru reîncărcare. Nu sunt necesare baterii. Se recomandă ochelari de protecție (nu sunt incluși). Produsele Star Wars sunt produse de Hasbro sub licență de la Lucasfilm Ltd. Hasbro și toți termenii asociați sunt mărci comerciale ale Hasbro.

-BLASTER STAR WARS: Acest blaster cu săgeți captează aspectul iconic al blasterului Amban Phase-pulse Blaster văzut în serialul TV live-action The Mandalorian de pe Disney Plus.
- Măsoară o lungime impresionantă de 50,25 inch (1,27 metri)! Fie că îl expui sau îl aduci la un joc, acest blaster va impresiona cu siguranță!
-ÎNCĂRCĂTURĂ LA PERCUTOR, MÂNER DE AMORSARE, LUNETĂ: Încarcă o săgeată în culată, trage înapoi mânerul de amorsare și apasă pe trăgaci pentru a trage. Vine cu o lunetă de ochire. Nu este nevoie de baterii
-INCLUDE 10 săgeți NERF ELITE: Include 10 săgeți din spumă oficială Nerf Elite, care sunt excelente pentru jocurile de interior și exterior și sunt testate și aprobate pentru performanță și precizie.
-THE MANDALORIAN: Mandalorianul este uzat în luptă și cu buzele strânse, un formidabil vânător de recompense într-o galaxie din ce în ce mai periculoasă
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.