Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Fisher Price Omida muzicala DKT39

Fisher Price Omida muzicala DKT39

Marca: Fisher Price

 

 

Pret cu TVA: 209.00 Lei

Stoc terminat

Fisher Price Omida muzicala DKT39
Fisher Price Omida muzicala DKT39
Fisher Price Omida muzicala DKT39
Fisher Price Omida muzicala DKT39
Fisher Price Omida muzicala DKT39
Fisher Price Omida muzicala DKT39
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Fisher Price Omida muzicala DKT39

 Fisher Price Omida muzicala DKT39

Incurajeaza prescolarii sa gandeasca si sa sfatuiasca membrii individuali ai omizi (si sa-si schimbe rangul).

  • Articolele pot fi usor legate si "programate" in calea modului Code-a-pilonul ™ in moduri diferite in functie de propria lor imaginatie.
  • Aceasta jucarie de invatare le ofera copiilor curajul de a testa lucruri noi in timp ce dezvolta abilitati importante precum rezolvarea problemelor, planificarea, inclusiv consecintele si gandirea realista.
  • Copiii pot crea numeroase combinatii fara sfarsit - de fiecare data cand articolele se combina si se unesc reciproc, ei trimit omologul unui cod-un-pilon pe o cale cu totul noua! Ori de cate ori copii schimba ordinea articolelor, codul-a-pilon se ocupa de o alta directie. Lasati-o sa calatoreasca oriunde, intotdeauna insotita de sunete distractive si lumini!
  • Pachetul contine un articol cu ​​audio, 3 link-uri drepte, 2 link-uri pentru dreapta si 2 pentru stangaci. Jocul cu ei are posibilitati nesfarsite!
  • Hussenica Code-a-stalpul este una dintre cele mai recente jucarii Fisher-Price din seria Think & Learn, ii invata pe copii in directia, secventa si ii ajuta sa gandeasca independent. Toate aceste jucarii dezvolta abilitati importante pentru copii, curiozitate, lucruri noi si rezolvarea problemelor se dezvolta intr-un mod complet nou potrivit pentru zilele noastre moderne. Copiii descopera lumea cu priceperea si intelepciunea pe care o vor folosi pe tot parcursul vietii.

caracteristici:

  • 1 cap de miscare si 8 legaturi care pot fi usor conectate pentru a crea o cantitate nesfarsita de combinatii! Copiii se alatura articolelor si trimit omizi cu coduri-piloni inainte, stanga, dreapta sau oriunde in functie de propria lor fantezie. Fiecare articol straluceste in miscare!
  • Capul in miscare straluceste si produce sunete distractive si distinctive. Datorita ochilor stralucitori, omida de pe coloana Cod-A arata cu adevarat reala!
  • Poti atinge tinta? Copiii pot construi articole individuale astfel incat Codul-a-Pilon sa satisfaca scopul pe care l-au creat ei insisi.

Acesta include:

  • 8 celule: (3) sa se deplaseze inainte, (2) sa se roteasca la 90 ° spre dreapta, (2) sa se roteasca la 90 ° spre stanga si (1) sa miste capul cu sunetul (2)
  • Ajuta la dezvoltarea abilitatilor precum recunoasterea consecintelor, gandirea realista, gandirea, descoperirea, memoria, depanarea si testarea lucrurilor noi.
  • Incurajeaza autovehiculele fine si ajuta la dezvoltarea optima.
  • Copiii descopera ca activitatile lor duc la anumite consecinte (cunoscute sub numele de cauze si consecinte)!
  • Sunt necesare 4 baterii AA alcaline pentru functionare. Pentru performante optime, utilizati cele mai recente acumulatori.
  • Varsta 3+
  • Dimensiuni 40.96 x 10.16 x 33.02 cm
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.