Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64

Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Stoc terminat

Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64
Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64
Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Papusa DC Super Hero girls papusa Batgirl DLT64

DC SUPER HERO GIRLS PAPUSA BATGIRL DLT64

Caracteristici:

-Inspirate fiind de elevii fantastici regasiti in scoala atat de speciala DC Super Hero High, papusile de actiune DC Super Hero Girls sunt pregatite pentru o actiune grozava!
-Avand o inaltime de aproximativ 30 cm, papusa Batgirl este de-a dreptul o luptatoare!
-Ne prezinta o tinuta fabuloasa ce imbina perfect elementele emblematice ale personajului original DC Super Hero – precum simbolul de pe tricou sau masca si gluga speciala – cu stilul modern pregatit pentru actiune chiar si pe podiumul de moda.
-Realizata cu puncte multiple de articulare si avand abilitatea de a sta singura in picioare, papusa Batgirl din colectia DC Super Hero Girls e pregatita pentru sedinte foto si povesti pline de actiune – surprinde momentele preferate cu multa usurinta!
-Fetele pot acum sa descopere propriile puteri si abilitati unice alaturi de elevii fantastici din scoala DC Super Hero High ce invata inca sa isi controleze puterile.
-Alatura-te elevilor minunati din cadrul scolii DC Super Hero High!
-Aventuri uluitoare si sedinte foto atat de distractive!
-Recreeaza momentele preferate ale seriei de animatie, pune in scena noi aventuri potrivite unui super-erou sau imagineaza-ti viata pe coridorul scolii – totul alaturi de papusile din colectia DC Super Hero Girls!
-Batgirl – un adevarat vrajitor de tehnologie si experta in artele martiale, invata sa isi controleze super puterile si se lupta cu momentele uneori ciudate de maturizare.
-Aceasta papusa Batgirl prezinta puncte multiple de articulatie astfel incat tu sa organizezi o actiune completa si flexibila – cu sau fara accesoriile sale uluitoare.
-Poate sta singura in picioare pentru o sedinta foto sau un nou moment de actiune!
-Pregateste-te de actiune cu un look gata de lupta!
-Fiecare papusa din colectia DC Super Hero Girls este imbracata pentru a salva situatia intr-un costumas special cu accesorii emblematice. -Admiratorii sai vor recunoaste imediat nuantele clasice, simbolurile legendare si elementele pregatite de actiune.
-Papusa Batgirl imbina perfect tinuta la moda cu gadgeturile puternice pentru un aspect super!
-Poarta un hanorac in nuante de mov si albastru cu un simbol parca metalic in centru, simboluri destul de tehnice in rest si o pereche de pantaloni negrii cu dungulite galbene.
-Centura galbena, de utilitati, si cizmulitele inalte perfect asortate ii completeaza cu succes stilul.
-Mansetele galbene, masca de ochi neagra si rucsacul in forma de liliac cu aripi ii ofera un plus ce contribuie cu succes la distractia jocului.
-Gaseste eroul din tine alaturi de papusile DC Super Hero Girls!
-Imaginatiile inca tinere se vor bucura teribil avand acum posibilitatea de a explora vietile acestor super-eroi minunati, alaturi de super-puterile lor unice – iar pe acest drum isi vor descoperi propria putere!
-De la abilitatea de a zbura catre un IQ super-mare la o statura demna de un titan, elevii fabulosi din cadrul scolii DC Super Hero High se straduiesc sa isi foloseasca abilitatile doar in slujba binelu si a unor note mai mari!
-Colectioneaza-le pe toate pentru a iti extinde capacitatea de super-distractie!
-Dimensiuni:20,3 x 8,6 x 32,4 cm.

-Varsta recomandata:6 ani +.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.