Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61

Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 229.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61
Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61
Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61
Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61
Cere mai multe informatii - Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61

Email Telefon

Barbie in the Nutcracker Set Cadou Papusi GXD61

Acest set cadou Barbie ® în Spărgătorul de Nuci aduce la viață visele de balet cu trei păpuși fantastice și un cățeluș regal! Scânteie povestiri magice cu păpușa Barbie ® Clara, păpușa Spărgătorul de nuci Ken  și păpușa zână Chelsea  , toate cu look-uri care inspiră un spectacol de balet sau o aventură de basm. Moda balerină a păpușii Barbie ® Clara prezintă o rochie de cămașă de noapte roz și pantofi cu vârfuri, iar păpușa Ken  este prințul spărgător de nuci perfect cu o jachetă regală, sabie și o coroană. Chelsea păpușa este fermecătoare într-o fustă de zână cu diademă și baghetă, iar un cățeluș cu diademă aduce dulceață oricărei povești. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani vor avea atât de multe să viseze la propriile lor basme cu acest set cadou Barbie ® în Spărgătorul de Nuci! Păpușile nu pot sta singure. Culorile și decorațiunile pot varia.

  • Inspirat de Barbie ® în Spărgătorul de Nuci, acest set cadou Barbie ® aduce la viață visele de balet cu 3 păpuși în look-uri și accesorii fermecate!
  • Barbie ® Clara papusa, Spărgătorul de nuci Prince Ken  păpușă și Chelsea  zână papusa purta moda fanteziste care inspira un spectacol de balet sau de aventura de poveste.
  • O tiara și bagheta pentru Chelsea  papusa, coroana și sabie pentru Ken  papusa si roz pantofi pentru Pointe Barbie ® papusa completa fiecare aspect.
  • Un cățeluș regal cu propria tiară inspiră povești dulci de prietenie!
  • ​Acest set cadou Barbie ® în Spărgătorul de Nuci inspiră tot felul de povestiri magice pentru copiii de 3 până la 7 ani, în special cei care iubesc baletul și basmele!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.