Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Barbie papusa zana FWK85

 

Pret cu TVA: 69.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Toy Story Roundup Fun Woody HFY35

Toy Story Roundup Fun Woody HFY35

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 169.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Toy Story Roundup Fun Woody HFY35
Toy Story Roundup Fun Woody HFY35
Toy Story Roundup Fun Woody HFY35
Toy Story Roundup Fun Woody HFY35
Toy Story Roundup Fun Woody HFY35
Cere mai multe informatii - Toy Story Roundup Fun Woody HFY35

Email Telefon

Toy Story Roundup Fun Woody HFY35

Această figurină Roundup Fun Woody de 12 inch va aduce mari emoții realiste fanilor simpaticului șerif din filmele Toy Story de la Disney și Pixar. Cele peste 30 de fraze ale sale sunt activate prin tragerea scurtă de pe spatele său. Aspectul său autentic din filme include un corp moale de păpușă de cârpă, cămașa western iconică, blugii și vesta, produse din țesătură, și capul, pălăria, cizmele, cureaua și mâinile din plastic. Copiii pot retrăi toate scenele preferate ale lui Woody din seria de filme, cu frazele care vin direct de la această figurină vorbitoare Woody. Vorbirea este activată de o scurtă filă care este trasă, nu de un adevărat șnur lung de tras. Culorile și decorațiunile pot varia.

    Hei, bună, bună, hei! Acest Roundup Fun Woody din seria Toy Story de la Disney și Pixar aduce acasă aventura și prieteniile din filme. Trage doar fila scurtă de pe spatele lui pentru a auzi peste 30 de fraze. (Nu este o sfoară de tragere reală).
    Woody revine la rădăcinile sale ca păpușă de cârpă cu un corp moale, un costum western iconic realizat din țesătură și cap, pălărie, cizme, centură și mâini din plastic turnat. Această figurină Woody este pregătită pentru o rundă de distracție autentică!
    Cu o înălțime de 30 cm, această jucărie clasică este pregătită să fie cel mai bun prieten al fiecărui copil și să călătorească alături de el în aventuri apropiate și îndepărtate. Mulțumită unor adjuncți ca tine, vestul sălbatic este în siguranță!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.