Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785

Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785

Marca: MGA Entertainment

 

 

Pret cu TVA: 159.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785
Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785
Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785
Cere mai multe informatii - Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785

Email Telefon

Rainbow High Shadow High Scarlett Red 592785

LASĂ-ȚI ADEVĂRATELE CULORI SĂ STRĂLUCEASCĂ: Curcubeul este pentru toată lumea, inclusiv pentru prietenii noștri deosebit de frumoși de la Shadow High. Această colecție colorată de păpuși de modă include 5 fete și 1 băiat, reprezentând culorile clasice ale curcubeului, dar în tonurile de piele atenuate unice ale Shadow High. Personalitatea individuală a fiecărei păpuși este exprimată prin stilul unic și accesoriile personale.
REDEFININD ROȘUL: Scarlett Rose este îmbrăcată în roșu maroniu din cap până în picioare. Ea își exprimă propriul stil prin hanoracul cu glugă, blugii, cizmele cu gleznă și cerceii cu cerc. În plus, ea are ochelari de soare sport. Părul ei roșu maroniu este coafat parțial în sus, cu 2 cocuri drăguțe fixate în partea de sus cu agrafe argintii, iar restul îi curge pe spate în bucle mari. Și are gene reale lungi și ochi de sticlă.
ACCESORIILE INSPIRĂ CREATIVITATEA: La Shadow High, toți elevii sunt creativi. Scarlett Rose, care se concentrează pe scriere creativă, adoră să scrie în jurnalul ei, să își citească cartea și să bea din ceașca ei. Acest set de joacă le va oferi copiilor o bucurie nesfârșită și distracție imaginativă de povestit.
FLEXIBILĂ ȘI POSIBILĂ: Pentru că este complet articulată, capul, brațele, mâinile și picioarele ei se îndoaie pentru atât de multe poziții amuzante, inclusiv pentru a face șpagatul! Sau o puteți expune pe suportul pentru păpuși inclus.
CE ESTE INCLUS: Păpușă de modă, 1 ținută completă de păpușă, 1 pereche de cizme de păpușă, 1 pereche de cercei, 1 pereche de ochelari de soare, 2 cărți, 1 creion, 1 jurnal, 1 ceașcă, suport de păpușă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.