Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Toy Story 4 Bo Peep Talking 64459

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41

Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 189.00 Lei

Stoc limitat

Comanda acest produs

Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41
Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41
Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41
Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41
Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41
Cere mai multe informatii - Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41

Email Telefon

Polly Pocket Flamingo set de joaca HGC41

Ai avut ocazia să o cunoști pe Polly Pocket? Această fată mică  este personajul principal al serialului animat cu același titlu. Adolescenta cu părul blond are multă energie pozitivă și doar idei nebunești. Într-o zi, fata a primit de la bunica ei un colier frumos cu un medalion de aur. După cum sa dovedit mai târziu, acest cadou minunat este o amuletă magică pe care Polly o micșorează la dimensiunea de buzunar. Figura fetei în miniatură are aproximativ 10 cm înălțime.Cei mai buni prieteni ai lui Polly sunt păstrătorii unui mare secret, Shani și Lili.
 
Pregătește-te pentru o petrecere tropicală cu Polly Pocket™ Flamingo - Set de petrecere pe plajă! Acest set mare de pinata flamingo are un mâner pentru o portabilitate ușoară. Pentru a începe petrecerea, trageți flamingo de picioare și urmăriți cum ies confetti colorate și 26 de surprize. Unele surprize sunt împachetate - le puteți descoperi imediat sau le puteți păstra pentru mai târziu! Multe dintre surprize au cârlige speciale, așa că le poți atașa în diferite locuri de pe platou pentru a extinde posibilitățile de joacă. Deschide setul pentru a începe o aventură tropicală cu 2 micro-păpuși. Veți găsi o mulțime de caracteristici grozave. Fixați păpușa de trunchiul palmierului pentru a urca chiar în vârf. Atașați maimuța de copac și apoi păpușa maimuță, astfel încât păpușa să se poată juca. Răsuciți frunza mare din cabana din bușteni pentru a dezvălui un banchet și un ring de dans rotativ. Deschide cufărul cu comori și găsește un loc de depozitare. Atașați cârligele pe acoperișul cabanei, vârful copacului, pe plajă și în apă. Purtați o placă de surf, o roată de înot flamingo și un delfin pe apă. Descoperiți nenumărate posibilități de distracție. Este un cadou grozav de ziua de nastere si sarbatori pentru copiii de la 4 ani
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.