Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Littlest Pet Shop Lucky Pets animale de colectie set cu 10 surprize E7258a

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Pret cu TVA: 79.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Dinozaurul Boris Boris Tyrannosaurus T-Rex

Dinozaurul Boris Boris Tyrannosaurus T-Rex

Marca: Tomy

 

 

Pret cu TVA: 219.00 Lei

Stoc terminat

Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Dinozaurul Boris Boris Tyrannosaurus T-Rex

 Dinozaurul Boris Tyrannosaurus Ultimate T-Rex T-Rex -Dino Train Tomy


Copiii iubesc dinozaurii! In special pe cei mai mari si mai puternici.

Cu siguranta ca il vor adora pe Boris Tyrannosaurus care este un dinozaur T-Rex de dimensiune mare si mai mult de atat, el vorbeste cu copii dar si cu ceilalti prieteni ai lui dinozauri: Buddy T-Rex, Hank, Ned, Tiny.

Boris Tyrannosaurus este un dinozaur pentru copii, cu adevarat mare !

 

Dinozaurul jucarie Boris Tyrannosaurus ne transpune in lumea pierduta a dinozaurilor prin replicile sale amuzante si educative dar si prin miscarile pe care le face.

Are incorporata tehnologia SmartTalk, care ii da abilitatea de a recunoaste si a interactiona cu alti dinozauri din preajma sa. Apasa butonul de pe spatele lui si el va impartasi cu tine multe informatii despre dinozauri! Cand il atingi pe limba il auzi cum mesteca, cand il apesi pe coada scoate ragete de dinozaur cu adevarat infioratoare si cand il apesi pe picioare ca si cum ar merge se aud sunetele pasilor. Capul, picioarele, mainile si coada lui Boris se misca.

Boris Tyrannosaurus masoara din varful boticului pana in varful cozii aproximativ 60  cm si emite 70 de replici in limba engleza si sunete


Dimensiune cutie: 61 x 20.3 x 34.3 cm.
Necesita baterii tip 2 C (incluse).

Trenul Dinozaurilor este un desen animat care il are in centru pe curiosul tanar Tyrannosaurus Rex pe nume Buddy, care impreuna cu familia sa adoptiva Pteranodon, calatoreste cu trenul dinozaurilor pentru a explora si a avea aventuri diverse cu toate speciile de dinozauri. Trenul Dinozaurilor este condus de Troodons si circula prin intreaga lume - traverseaza chiar si oceane si mari, oprindu-se pentru a vizita animalele preistorice. Povestea are loc in era Mezozoica numita si "Era Dinozaurilor", trecand prin pasaje magice ale timpului catre perioadele Triassic, Jurassic si Cretacic. Lumea Dinozaurilor este vazuta prin ochii lui Buddy T-Rex, un dinozaur junor care a fost adoptat si care descopera ca este de fapt Tryrannosaurus Rex. El este curios de diferentele dintre specii si doreste sa invete despre toate cate ceva, pe parcursul calatoriei sale cu Trenul Dinozaurilor. Dinozaurii din poveste intruchipeaza specii descoperite de paleontologi.
 
 
" frameborder="0" allowfullscreen> 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.