Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Barbie papusa zana FWK85

 

Pret cu TVA: 69.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Barbie Let s Go Camping  HGC18

Barbie Let s Go Camping HGC18

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 100.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Barbie Let s Go Camping  HGC18
Barbie Let s Go Camping  HGC18
Barbie Let s Go Camping  HGC18
Barbie Let s Go Camping  HGC18
Barbie Let s Go Camping  HGC18
Cere mai multe informatii - Barbie Let s Go Camping HGC18

Email Telefon

Barbie Let s Go Camping HGC18



Mergi în aer liber cu acest set de joacă Barbie It Takes Two, care include păpușa Barbie 'Malibu' Roberts, păpușa Barbie 'Brooklyn' Roberts, propriul lor cort și o mulțime de accesorii tematice! Decorat cu o marchiză și lumini cu șiruri de lumini, cortul de camping din țesătură, foarte mare, dispune de spațiu pentru patru păpuși. Copiii își pot instala tabăra, apoi pot juca povești de camping în noaptea înstelată cu scaune pliante, un telescop, un focar, prăjitoare de bezele, un joc de cărți și multe altele. Două animale din pădure ar putea chiar să apară în vizită! Cu două păpuși cu înfățișări drăguțe de camping și atât de multe accesorii, copiii cu vârste începând cu 3 ani pot visa la aventuri nesfârșite în aer liber. Păpușile nu pot sta singure. Culorile și decorațiunile pot varia.

    Acest set de joacă Barbie It Takes Two inspiră aventuri în aer liber cu păpușile Barbie "Malibu" și Barbie "Brooklyn" Roberts, plus tot ce au nevoie cele două BFF-uri pentru a crea cea mai tare tabără!
    Cortul din țesătură foarte mare se potrivește la 4 păpuși și are un cort și lumini super cool cu șiruri.
    Aranjează tabăra cu o vatră de foc, 2 scaune pliante, o pătură și un telescop!
    Salutați 2 prieteni animale - apăsați pe coada iepurașului pentru a vedea cum își mișcă urechile și apăsați pe coada veveriței pentru a o vedea ronțăind o ghindă!
    
Aprindeți poveștile de camping în noaptea înstelată cu prăjitoare de bezele, o lanternă, un joc de cărți, o lanternă, o lanternă, o gustare, 2 sticle de apă și 2 perne colorate.
    BFF-urile poartă haine de camping drăguțe, cum ar fi un hanorac cu glugă și pantaloni scurți în culori de cravată pentru păpușa Barbie "Malibu" și un maiou cu dungi și pantaloni cu imprimeu cu stele pentru păpușa Barbie "Brooklyn".
    Cu 2 păpuși Barbie și atât de multe accesorii cool pentru camping, acest set de joacă Barbie It Takes Two inspiră aventuri nesfârșite în aer liber pentru copiii de 3 ani și mai mari!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.