Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Noutati
Littlest Pet Shop Lucky Pets animale de colectie set cu 10 surprize E7258a

 

Pret cu TVA: 99.00 Lei

Pret cu TVA: 79.00 Lei

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Viziteaza site-ul Magazinulprichindel.ro pe ShopMania
Marci produse

Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99

Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99

Marca: Mattel

 

 

Pret cu TVA: 89.00 Lei

Stoc terminat

Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99
Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99
Anunta-ma cand e in stoc

Email Telefon

Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99

Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney CMR99

Cei mici se vor bucura teribil avand acum posibilitatea de a sarbatorii povestea filmului alaturi de aceasta papusa Barbie cu sunete, ce se transforma in mod magic de la o printesa la un star rock. Pur si simplu ridica microfonul roz in dreptul gurii pentru a activa transformarea plina de stil  – doua melodii ale filmului sunt redate! Fustita papusii se invarte in jurul acesteia, schimband-o intr-un star rock minunat pe masura ce cantecul e redat in continuare. In modul de printesa ne este prezentata o rochie de bal, roz si lunga, cu un corset in nuante frumoase de argintiu si roz. In transformarea de tip star rock ne incanta cu corsetul argintiu si fustita scurta in fata / lunga in spate cu model grafic in nuante de negru si roz. O diadema stralucitoare si pantofiori asortati sunt declarate accesoriile perfecte. Cei mici se vor entuziasma in timpul transformarilor magice, de la o printesa la un star rock, pe masura ce si povestea lor se schimba! Colectioneaza si restul trupei pentru un concert uimitor!


Barbie In Tabara De Muzica Papusa cu Sunete Courtney

De ce sa alegi intre roialitate si un stil rock din moment ce le poti avea pe amandoua? In noul si atat de indragitul film Barbie in Tabara de Muzica, o printesa si un star rock se intalnesc si decopera ca totul este posibil atunci cand lucreaza impreuna! Si chiar daca fac parte din lumi extrem de diferite, ambele invata sa aprecieze atat printesa cat si starul din interior. Aceasta papusa cu sunete celebreaza ambele personalitati prin transformarea magica!

Transforma costumul de la printesa la rock star instant! Intreaga transformare e usoara. Ridica-i mana tinand microfonul roz in dreptul gurii pentru a observa schimbarea! In timp ce atat fustita cat si corsetul papusii se invart sunt redate doua melodii aflate pe coloana sonora a filmului. Pentru a ne intoarce la tinuta regala lasa-i mana in care tine microfonul in jos si priveste din nou transformarea! Apasa pe colierul plin parca de pietre pretioase pentru a reda melodia pe segmente mai mici – putem astfel sa invatam cu adevarat si cu multa usurinta versurile!

Doua tinute superbe! Precum o printesa, aceasta papusa e deja pregatita de balul regal in rochia lunga, in nuante frumoase de roz. Totul luceste in argintiu iar margelutele turnate ii decoreaza cu mult stil corsetul elegant. In modul starului e pregatita sa castige intreaga audienta cu extra stralucire! Intregul sau corset sclipeste cu ajutorul efectului argintiu, iar fusta deschisa in partea din fata adauga un plus de drama cu nuante de roz si bulinute minunate. Pantofii argintii si diadema regala frumos asortata – mai ales la parul lung si roz al papusii – sunt accesoriile perfect pentru oricare dintre stiluri.

Gaseste-ti si tu vocea alaturi de papusa cu sunete Courtney! Realizeaza transformarea de la printesa la star rock cu atat de multa usurinta! Schimba astfel intreg aspectul papusii Barbie pentru a se potrivi povestii sau chiar starii tale de spirit. Recreeaza scenele preferate ale filmului sau scrie chiar tu noi cantece! Tinerii nostrii artisti se vor bucura teribil de schimabrea printesei in star rock, ori de cate ori doresc, pentru a se potrivi noilor povesti.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
G-Z28372136M
Operator de date personale ANSPDCP 34857
Website detinut de I.I. Florea C. Cristian, CIF: RO33021840, Reg.Com: F25/206/2014

magazinulprichindel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.